Kontakt

jenny@jennywik.se

9 Responses to Kontakt

 1. Gabriella Kalmar says:

  Hej!
  Jag är involverad i ett konstlotteri på Studio Västsvensk Konservering i Göteborg. Vi blev förtjusta i din målning med en kråka mot grönt och undrar nu lite över storlek, pris och så?
  Tack på förhand!
  Med vänliga hälsningar,
  Gabriella

  • Jenny Wik says:

   Hej Gabriella,
   Tyvärr är just den såld. Har andra bilder som jag kan maila dig. Har precis haft en utställning i Lerum. Den här sidan är inte uppdaterad på länge pga krångel.
   Mvh Jenny

 2. Hilda says:

  Hej Jenny!
  Var kan jag få tag på dina fina böcker titta en..?

  • Jenny Wik says:

   Hej Hilda,
   Jag är för närvarande i Portugal och kommer hem igen i början av april. Förlaget gick i konkurs men jag köpte hem en del böcker så om du vill kan jag skicka dig en Titta-bok men tyvärr först i april.
   Med vänliga hälsningar
   Jenny

 3. Andreas says:

  Hur hittar man dina böcker, verkar omöjliga att få tag i.

  • Jenny Wik says:

   Hej Andreas,
   De är nästan omöjliga att få tag på eftersom förlaget gått i konkurs. Jag har en del böcker hemma och kan skicka dig Om du vill. Förnärvarande är jag i Portugal är hemma igen den 6 apr.
   Mvh Jenny

 4. Petra Hektor says:

  Hej!
  Jobbar som biträdande förskolechef i ett förskoleområde. Vi jobbar just nu med läslyftet från Skolverket och en del pedagoger tänkte jobba tillsammans med barnen kring din bok Bosses promenad, som de lånat på biblioteket. Vi skulle köpa in några böcker och har letat ganska intensivt utan resultat. Har du möjligen någon bok så vi kan fortsätta på vårt tänkta spår? Hade betytt så mycket för barnen att ha ett eller två exemplar som är deras då vi kommer att jobba med denna bok en längre tid.
  Tack så länge hälsar Petra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *